Wooninsipratie

10 manieren om je salontafel op te sieren

 

  1. Gebruik in plaats van een grote salontafel vier cilinders die gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Voeg vervolgens kleurrijke accenten toe, zoals bloemen en boeken, om op te vallen met de witte tafels.
  2. Planten voor mensen die altijd planten laten doden Wilt u een kamerplant op uw tafel, maar kunt u er niet één in leven houden om uw leven te redden? Vetplanten zijn het antwoord.

  3. Als je met een heel klein tafeltje werkt, als een poef, beperk je jezelf tot een, misschien twee items. Het enige wat je nodig hebt, is een mini-vaas met bloemen en je bent klaar.
  4. Stapel boeken en plaats decoratieve voorwerpen, zoals kommen of een vaas met bloemen, bovenop elkaar. Individuele stapels zullen helpen om het gevoel compacter en minder rommelig te maken.
  5. Als je een gestoffeerde salontafel hebt, zoals een poef, probeer dan een hardloper. U kunt desgewenst een lade toevoegen als u dat wilt, maar het voegt zelf voldoende visuele belangstelling toe.
  6. Een extra grote lantaarn is decoratief, maar ook functioneel. Het is een cool, uniek alternatief voor een eenvoudige salontafel kaars.
  7. Gebruik uw salontafel om uw collecties te laten zien: dozen, boeken en / of kunstwerken. Ook al is het druk, alles heeft een persoonlijke betekenis.
  8. Eindelijk zet al die begaafde koffietafelboeken om te gebruiken. Als u het wilt opsplitsen, voegt u dozen of een lade toe.