Inspiratie Tips Wooninsipratie

5 blogs die elke interieur fan moet volgen

Naast onze blog, zijn er talloze andere leuke blogs waar je inspiratie op kan doen.

Onze favorieten:

Old brand new

Blogger Dabito is van alle markten thuis- zijn cv bevat titels zoals grafisch ontwerper, fotograaf en art director. Zijn blog, Old Brand New, is net zo overvol met een brede kennis als je je zou voorstellen van een man met zoveel professionele titels.

Apartment 34

Spannend decor, mode, amusement, beauty, reizen en winkelen, Appartement 34 is een geweldige bron om elk aspect van uw leven te inspireren. Oprichter Erin Hiemstra heeft een duidelijk oog voor design en elk interieur op de website is zorgvuldig gekozen in overeenstemming met haar verfijnde, eerlijke esthetiek.

In/Out

Arent & Pyke is een interieurontwerp bedrijf gevestigd in Sydney, Australiƫ. Maar in hun vrije tijd schrijven de oprichters de blog In / Out om ons een kijkje te geven in hun huidige obsessies en alles wat er in de wereld van interieurontwerp gebeurt.

Wit+Delight

Wit + Delight, de cult lifestyle website van Minneapolis-gebaseerde consultant Kate Arends, heeft zijn eigen merk van soorten verzameld: namelijk, eenvoudige elegantie met een benaderbaar maar toch bewerkt perspectief op design.

Coco Kelley

Blogger Cassandra LaValle’s glamourstijl strekt zich uit tot interieurontwerp, reizen, eten en meer in haar blog, Coco Kelley.