Inspiratie Kleur inspiratie Tips Wooninsipratie Woonkamer inspiratie Woontrends 2018

De 5 stijl trends van 2018

Resort-geïnspireerd stijl

Wie moet er naar een exotische locale jagen om de vakantie geleving te voelen? Laat het thuis gebeuren met spa-waardige baden, levendige eiland tinten, rotan in overvloed en luchtige veranda’s die smeken om een ​​fruitig paraplu-drankje.

Mixed Metallics

Niets maakt een ruimte levendiger als een beetje onverwachts. En net zoals meng- en aanpassings kussens op een sofa een woonkamer nieuw leven kunnen inblazen, kan het mengen van verschillende soorten metalen hetzelfde doen met uw keuken en bad.

Terrazzo

Zodra alle rage in de jaren ’70 is, maakt terrazzo nu een grote comeback. Dat is goed nieuws voor strandbewoners, want het materiaal gemaakt van het inbedden van kleine stukjes marmer, kwarts, graniet en zelfs glas in beton of hars beertjes lijkt erg op een zandstrand. Breng een vleugje terrazzo bij u thuis met deze in koper ingelegde onderzetters.

Planten met stijl

Hoewel het loont om groene vrienden binnen te brengen voor hun lucht- en stemmings bevorderende kwaliteiten, dienen mooie potplanten ook als een kunstzinnig decor. Een tropisch ras met een groot blad, zoals een olifanten oor of waaierpalm, zorgt voor een architecturale weergave, terwijl planten met patroon bladeren zoals visueel belang toevoegen en een levende laag vormen voor de ruimte.

Een nieuwe neutraal

Hoewel je groen misschien niet meteen als neutraal beschouwt, maken de gedempte tint en grijze ondertonen van salie het een veelzijdige en publiek vriendelijke keuze. Combineer het met natuurlijke texturen voor een super aardse sfeer die vooral geschikt is voor strandhuizen