Wooninsipratie

DIY Donderdag

Do it yourself projecten, wie houdt daar nou niet van? Wij wel in ieder geval, we hopen jullie ook!

Vorige keer namen we DIY projecten met Ikea stable pieces onder de loep. Vandaag gaan we ons focussen op een plek die we dagelijks meer dan één keer bezoeken. De badkamer!

Deze leuke DIY projecten vrolijken je badkamer op in een handomdraai.

Go Green

Heb jij al plantjes staan in je badkamer? Je kan letterlijk overal plantjes in je huis plaatsen, ook in de badkamer. Koop bijvoorbeeld vetplantjes kleine vetplantjes en doe ze in een stolp, grotere vaas of simpelweg in een potje als je geen ruimte hebt. Een echte aanwinst is een kruiden plantje die je badkamer heerlijk laat geuren.

Ladder

Een ladder in de badkamer? Jazeker, een leuke ladder van hout ziet er erg hip uit en is nog erg praktisch. Je kan je handdoek eraan ophangen, de kleren die je gaat aandoen en eventueel bakjes met een haakje om dingen in op te bergen. Koop een houten ladder of maak er zelf 1 met wat planken, spijkers, schuurpapier en een mooie lak.

Badplank

Voor de mensen die een bad hebben, een badplank is your new bestfriend. Het is erg handig wanneer je in bad zit en het is een mooie decoratie als je niet in bad zit. Koop een houten versie, of DO IT YOURSELF! Je hebt dezelfde dingen nodig als voor de ladder wat planken, spijkers, schuurpapier en een mooie lak. Twee projecten op 1 dag misschien?