Tips Wooninsipratie

London Design Festival

Eindelijk weer een excuus om naar Londen te gaan, The London Design Festival. Doe woon en kunst inspiratie op in Groot Brittannië’s hoofdstad.Het London Design Festival bestrijkt tientallen locaties, beschikt over een belachelijk lang evenementen programma, bevat honderden exposities en heeft één duidelijke missie: bewijzen dat Londen de hoofdstad van design is. Dit jaar is het zestiende jaarlijkse feest en de meeste evenementen vinden plaats van 15-23 september 2018. Het is de ultieme kans om design en ambacht op zijn best te ontdekken. Maar met een aantal machtige Londense musea aan het roer, 11 verschillende ‘Design Districts’, vijf ‘Design Destinations’ in de stad en drie ‘Design Routes’, waar begin je? We hebben hieronder enkele hoogtepunten geselecteerd, zodat u uw ideale bezoek aan London Design Festival 2018 kunt maken.

Kellenberger-White: alfabet
Moorgate
Tot 23 september 2018

Beweeg, modder en klauter over deze 26 sterke stoelen collectie van ontwerpstudio Kellenberger-White voor het London Design Festival. Elke letter van het alfabet is opgebouwd uit gevouwen metaal en gelikt met een andere verfkleur om een ​​typografische regenboog te vormen. Leun achterover en wacht tot uw Instagram-feed vol raakt met smerige woorden die met hen zijn gemaakt.

Es Devlin: Please Feed the Lions
Covent Garden
18 september 2018-Sep 23 2018

Een vijfde fluorescerende leeuw zal de andere vier beesten die Trafalgar Square tijdens LDF huis noemen, bij elkaar brengen. De koning van de jungle is niet alleen heel anders in kleur dan de rest, maar is ook veel luidruchtiger dankzij de poëzie die hij de hele dag door zal brullen. De woorden die het spreekt, zullen door het publiek worden gekozen en worden getoond op LED’s die in de mond zijn ingebed gedurende de dag, terwijl de gedichten ‘s nachts worden geprojecteerd op de leeuw en op de kolom van Nelson.

The Paddington Central Flip Book Garden
Paddington
Tot 23 september 2018

Ga naar het Regent’s Canal tijdens het London Design Festival en je vindt een steeds veranderende installatie gemaakt door Studio Appetit-oprichter Ido Garini. Het neemt de vorm aan van een levensgroot pop-up boek en klapt de hele dag door om totaal verschillende sferen te onthullen. Ga een dagje aan het water liggen en kijk hoe het verhaal zich ontvouwt.

Better Letters
Southwark
19 september 2018-Sep 23 2018

Word lid van Better Letters voor een avond met korte filmvertoningen en vier een aantal van de beste signwriters die de biz hebben versierd. De films volgen Cliff Headford en Stan Wilkinson en brengen de heropleving van het handschilderwerk in kaart. De razend populaire Better Letters-workshops zijn ook voor een vierde jaar terug, waardoor je veel geluk hebt met een spoedcursus geschilderde letters, klap knal in het midden van Borough Market.

De Victoria Dalston
Dalston

Een pub uit Dalston opnieuw geformuleerd door de Jaguar Shoes-groep, met eten van Wild Dog Kitchen en live-bands op het podium aan de achterkant. De venue zegt dat het een No-nonsenses-locatie is voor aanstormende bands in een oude Victoriaanse pub die beroemd is omdat iedereen er rondhangt. Drinken rond de  £ 4 ma-vr tot 20.00 uur.