Inspiratie Stylisten Tips Wooninsipratie Woonstijlen

Tala ontwerpt eigen kantoor in Oost Londen

Het Britse verlichtingsmerk Tala heeft zijn kantoren, waaronder een buitenterras en een eigen testlab, in een magazijn aan de gracht in Londen ontworpen. Het kantoor van 7.500 m² ligt vlak bij Vyner Street in Cambridge Heath, in een gebouw dat recent is omgebouwd tot een werkruimte door de Britse praktijk Archer Architects. Het gebouw met twee verdiepingen had een reeks afgedankte toiletten verwijderd en er werden verschillende nieuwe ramen geplaatst om een ​​open, lichte plattegrond te creëren. Als het ging om het voltooien van de inrichting van het kantoor, wendde Tala zich tot hun interne ontwerpteam, dat zich richtte op het creëren van veelzijdige ruimtes waar merkmedewerkers kunnen werken, nieuwe lichtmodellen uitproberen en een bezoekende klant entertainen.

Het gebouw met twee verdiepingen had een reeks afgedankte toiletten verwijderd en er werden verschillende nieuwe ramen geplaatst om een ​​open, lichte plattegrond te creëren. Als het ging om het voltooien van de inrichting van het kantoor, wendde Tala zich tot hun interne ontwerpteam, dat zich richtte op het creëren van veelzijdige ruimtes waar merkmedewerkers kunnen werken, nieuwe lichtmodellen uitproberen en een bezoekende klant entertainen.

Om de industriële esthetiek van het gebouw te evenaren, zijn wit geschilderde bakstenen muren gecombineerd met teruggewonnen grenen vloeren en crittale raamkozijnen. Bloembakken die overlopen van groen zijn ook op plafondniveau geïntroduceerd om een ​​subtiele plons van kleur te bieden. “Met een verfijnd en minimalistisch materiaal- en kleurenpalet, [het kantoor] is een eerbetoon aan het industriële erfgoed van het gebouw en de ruimte is synoniem met Tala’s belofte van ‘behoud door schoonheid’,” legde het merk uit.