Inspiratie Stylisten Tips Wooninsipratie Woontrends 2018

Game changing decoratie tips voor jou

Er zijn zoveel dingen die je kunt veranderen om een ​​ruimte volledig te veranderen, maar het meest transformerende en het goedkoopste dat je kunt doen is het in een nieuwe kleur te schilderen! Wacht niet langer en doe het gewoon! Het zal een hele nieuwe wereld openen, een waarin je nooit meer weg wilt!

Herschik dingen opnieuw

Ik ben constant bezig met restylen, herschikken of nieuwe vignetten maken met mijn spullen, het is verbazingwekkend hoe de sfeer veranderd. Het kan zo simpel zijn als het toevoegen van een extra kleine zithoek of het opruimen van de tafel. Begin helemaal opnieuw en verras jezelf met jouw creativiteit.

Zet je 3D-hoed op

In plaats van openingen tussen objecten te maken en dingen over te steken, kan je ook proberen om dingen op de driedimensionale manier door elkaar te snijden en op te pakken. Het is veel intrigerend voor het oog en het is de snelste manier om de intrige op te krikken!

Verlichting

Altijd een van de meest game-veranderende dingen die je kunt doen. Ik zeg het veel, maar in een kamer die relatief klein is, heb je minimaal 8/10 lampen nodig om de mooiste sfeer op aarde te creëren.