Inspiratie Kleur inspiratie Wooninsipratie Woonstijlen

Tijdloze keuken trends

Er zijn enkele dingen die we weten, en sommige dingen die we niet weten! Maar wat wij hier zeker weten is wat er nodig is om een ​​tijdloze keuken te creëren, en we willen je laten kennismaken met deze niet-zo-geheime, geheimen. Deze lijst van eeuwige trends evolueert elk jaar, waarbij ze hun moderniteit aanpassen en behouden. Dus, zonder enig oponthoud, hier is onze lijst met tijdloze keukentrends.

Wit

Spoiler alert-wit verlaat nooit het interieur trend spectrum. Natuurlijk, er zullen trendy varianten van wit zijn, de een zal altijd populairder zijn dan de andere, maar wit zal nooit weggaan, nooit! Wit fungeert als de basis voor elke ruimte en geeft je de vrijheid om elders kleur te gebruiken, waar je zo brutaal of zo eenvoudig kunt zijn als je wilt. Je kunt witte kasten gebruiken en onbewerkte houten werkbladen hebben. Je kunt witte muren en marine kabinetten hebben. Je kunt witte apparaten, kasten, werkbladen en muren hebben. Het punt is, witte keukens zijn een tijdloze klassieker, ze verouderen niet vanwege hun veelzijdigheid en het vermogen om te contrasteren met elke kleur die erin is geplaatst. Sommige mensen zeggen dat wit saai is, maar eerlijk gezegd, als je nadenkt over wat je kunt doen met de kleur wit, zijn de kansen eindeloos!

Houten vloeren

Houten vloerplanken zijn al tientallen jaren een huis functie en er is een reden waarom. Hout vertelt een verhaal, je zult nooit een stuk vinden dat er hetzelfde uitziet vanwege elke afzonderlijke knoop en korrel. Afhankelijk van de toon van je huis en de look die je wilt bereiken, of je nu nieuw hout of geborgen hout, donker of licht gebruikt, zal een houten vloer karakter geven aan je huis, en het is iets waar je geen spijt van zult hebben!

Marmer

In het afgelopen decennium is marmer uitgegroeid tot een mainstream keuken stapel, wat een behoorlijke verandering is ten opzichte van de jaren 50, waar de rijken en beroemdheden van Hollywood de enige mensen waren die het zich konden veroorloven marmeren keukens te hebben.

Marmer heeft zijn weg gevonden naar de reguliere markt, omdat het een luxe gevoel en moeiteloze toon heeft. Tegenwoordig zijn er zoveel opties als het gaat om het selecteren van marmeren producten van high-end tot budget, en welke optie je ook kiest, je krijgt hetzelfde luxueuze gevoel.

Of je nu marmeren werkbladen of spatschermen hebt, wastafels of vloeren, waar je het ook zet, marmer maakt een statement – en het is een statement dat hier is om te blijven!

Voorraadkast van de butler

Omdat een tijdloze keuken niet compleet zou zijn zonder de voorraadkast van een butler! Butlers-pantry’s zijn er altijd al geweest, en zoals de naam al doet vermoeden werden ze gebruikt door huishoudpersoneel (ook wel butlers genoemd) om zich voor te bereiden en te koken, in plaats van de hoofdkeuken te gebruiken. Tegenwoordig lijken mensen die geen butlers hebben nog steeds pantry’s te hebben omdat ze extra werk- en opslagruimte bieden buiten je keuken, zodat je zo rommelig kunt worden als je maar wilt en buiten de ogen niet eens opvalt – perfect als je het vraagt aan mij!

Shaker-stijl keukens

We brengen het weer terug naar old-school lux met keukens in shaker-stijl. Shaker-stijl keukens zijn te zien in bijna elk Hampton’s vakantiehuis – dat is waarom ze over het algemeen worden verwezen naar Hamptons-stijl keukens! Ze zijn een andere stijl die is voortgekomen uit de oude Hollywood-huizen en hun weg vonden naar de reguliere markt. De keukens in shakers stijl passen bij de meeste kleurenschema’s en voegen een element van diepte toe aan een keuken, die verschilt van een moderne gestroomlijnde look. Net als houten vloerdelen en marmeren werkbladen, creëren keukens in shaker stijl karakter en vertellen ze een verhaal! En beter nog, je kunt ze zo modern of vintage maken als je wilt!