Inspiratie Kleur inspiratie Tips Wooninsipratie Woontrends 2018

5 Manieren hoe je een badkamer kan verbeteren

Zou het niet leuk zijn om weg te gaan en onszelf te trakteren op een spa-weekend, zoals elk weekend? Welnu, als die droom om financiële of praktische redenen een beetje buiten je bereik ligt (we zitten waarschijnlijk allemaal in deze boot!), Dan is er nog steeds iets dat je kunt bereiken: een meer spa-achtige badkamer die de zorgen van de dag doet smelten of je krijgt de beste, ontspannen stemming om de dag tegemoet te zien. Deze 5 manieren zijn betaalbaar en zouden in bijna elke badkamer moeten werken.

1 Sluit het af

Een deel van de vreugde van een spa is het vermogen om een ​​pauze te nemen in het leven – om afstand te nemen van de stress en je gewoon op jezelf te concentreren. Overweeg dus een manier om een ​​barrière te creëren tussen jezelf, je badkamer en de rest van de wereld. Het zou een extra mooi / dramatisch douchegordijn kunnen zijn. Het kan een gordijn zijn dat je boven de deur plaatst voor een extra barrière. Het kunnen grote planten zijn die de rest van je badkamer gedeeltelijk verbergen, bijvoorbeeld je badkuip. Wees creatief om na te denken over een manier waarop je jezelf kunt omsluiten om je beschermd en een beetje getransporteerd te voelen.

2 Overweeg de presentatie

Zoals je je kunt voorstellen, zijn badzout, lekkere ruikende zepen en andere lekkernijen voor je lichaam een ​​geweldige manier om jezelf te verwennen met een spa dag. Maar zet ze niet zonder pardon in je badkamer. Denk aan de presentatie. Zet producten in mooie containers die je graag gebruikt.

3 Voeg iets verrassends toe

Misschien is het een kunstwerk in je douche (of iets praktischer). Misschien is het een gigantische spiegel op een rare plek. Misschien is het maar een boeket bloemen aan de rand van je badkuip. Voeg gewoon iets toe dat je zal verrassen en je misschien naar een gevoel van ontspanning zal voeren.

4 Overweeg al je zintuigen

Begin met het neutraliseren van de dingen die je eerst zouden kunnen benadrukken. Luide geluiden van bouwwerkzaamheden op straat of buren? Voeg witte ruis of rustgevende muziek toe om geluiden te verbergen die je niet wilt. Haat je het overhead licht in je badkamer zonder ramen? Breng kaarsen aan.

5 Omring jezelf met zachtheid

Wanneer je klaar bent om je spa-achtige badkamer te verlaten, neem die ontspanning dan mee door jezelf met zachtheid te omringen. Zorg ervoor dat je op een zachte badmat of in zachte pantoffels stapt. Los een bad of douche af met een extra knusse handdoek. Wikkel jezelf in een badjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *