Inspiratie Kleur inspiratie Stylisten Tips Wooninsipratie Woonkamer inspiratie Woontrends 2019

De 4 beste Woontrends van 2019

Wonenmetjou

>1 Naar de Jungle

Haal de Tarzan of Jane in je naar boven en tover je huis om tot een jungle. Veel groen, planten en bamboe zorgen voor een echt jungle effect. Hiermee tover jij, je huis om in een tropisch paradijs. Om het helemaal af te maken, zijn goudkleurige accessoires van palmen en dieren echt een must. Kijk bij je lokale bouwmarkt of ze tropisch behang hebben!

 

>2 Doorvoeren van tinten

De kleur die je neemt is niet belangrijk. Of je nou blauw of geel mooi vindt, is de trend om de kleuren door te voeren in je interieur. Belangrijk is om dan een tint lichter of een tint donkerder dan je muur te nemen. Dit zorgt voor het beste effect en kleuren die we vaak in 2019 gaan zien, zijn de pastel kleuren. Het doorvoeren van tinten oogt chic en is erg origineel.

 

>3 Ronde vormen

De trend zegt het eigenlijk al! Ronde vormen in huis; ronde tafels, lampen, stoelen en schilderijen. In 2019 zijn de ronde vormen weer helemaal terug. Het hoeft niet moeilijk te zijn zolang alles maar rond is. Deze trend is prima te combineren met andere woontrends van 2019.

 

>4 Back to the 20s

Eens in de zoveel jaar komen de oude stijlen van de jaren 20 weer terug. De stijlvolle vormen en kleuren geven je huis een prachtige boost. Deze trend is prima te combineren met de ronde vormen, omdat destijds ook veel meubels en accessoires rond van vorm waren. Zachte kleuren en fluwelen stoffen zorgen voor een echte 20s look. Haal een aantal extra fluwelen kussens in huis om je huiskamer helemaal in style af te toppen. 

 

Wat is jouw favoriete trend van 2019? Welke kleuren ga jij toepassen? Laat het weten in de reacties!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *