Inspiratie Kleur inspiratie Slaapkamer inspiratie Tips Wooninsipratie Woonkamer inspiratie Woonstijlen Woontrends 2018

4 Heren Bachelor Pad Decorideeën voor een moderne look

Ik heb altijd van alles gehouden over kunst, design en inrichting. Als je naar Pinterest gaat en naar decor ideeën zoekt, zul je versteld staan ​​van hoeveel je zult vinden.

Gelukkig voor ons betekent een ontwerp voor een modern huis alles om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Je wilt je ruimte niet vervuilen met veel meubels en decoraties. Het belangrijkste punt is om de juiste te kiezen om je bachelor pad er goed uit te laten zien.

Laten we een aantal leuke ideeën bekijken om je pad naar het volgende niveau te tillen:

Muur art

Een van de beste manieren om je ruimte een extra vleugje stijl te geven, is door een deel van de leegte van de muren af te nemen. Een stijgende stijl in het interieur waar ik van houd, is om de hele muur te bedekken met een modern beeld. Je kunt één grote afbeelding toevoegen of een collage met verschillende frames maken.

Wanneer je ervoor kiest om de muren te vullen met kunst frames, is het enige probleem dat je hebt, dat je het perfect op de muur kunt plaatsen. Je zult een klein puzzel spel moeten spelen, waarbij je de puzzels moet vinden die bij elkaar passen en op je muur passen.

Je kunt ook de muur kleur wijzigen en zien hoe deze eruit zal zien op basis van de kleur die je voor de geselecteerde omgeving hebt.

Hout en bakstenen details

Een andere manier om je pad een mannelijke toets te geven, is door enkele ruwe accenten toe te voegen, zoals met hout. Er is ook een optie met de stenen. Als je denkt dat dit een puinhoop zal maken bij jou thuis, heb je het mis.

Er zijn veel nep steen en houten panelen die je op je muren kunt plaatsen en die er geweldig uitzien en niet moeilijk te installeren zijn.

Ideeën met laag bed

Als je je slaapkamer er jong en modern wilt laten uitzien, ga dan voor lage bedden. Denk maar aan die hoge en zware bedden met houten pilaren die je opa altijd had (niet mooi).

Vermaak je gasten

Wanneer je mensen uit je huis uitnodigt, moet je entertainment voor hen hebben. Het kan een beetje duur worden, maar er zijn enkele manieren om het ook betaalbaar te maken.