Inspiratie Kleur inspiratie Stylisten Wooninsipratie Woonkamer inspiratie Woonstijlen

Manieren om je bankstel, waar je niet van houdt, te versieren

Niet iedereen is in de positie om het oude weg te gooien om plaats te maken voor het nieuwe. Als je vastzit aan een bankstel dat je niet echt opwindt (of het nu gaat om je partner of omdat je niet het geld hebt om te vervangen), overweeg dan een snelle oplossing, in de plaats: vermom het met een van deze ideeën.

Laat het meer in de omgeving opgaan

Als je niet van je bankstel houdt, maakt zijn vorm of kleur het contrast. Verspreid de kleur ergens anders in de bank. DIY een kunstwerk dat die kleur overheerst of zelfs een muur kleur gebruikt die er op lijkt of een aanvulling daarop is. Schilder een meubelstuk in een vergelijkbare kleur. Of zoek een meubelstuk dat de vorm nabootst en plaats het in dezelfde kamer. Het lijkt misschien contra-intuïtief om meer te hebben van wat je het meest in je ruimte irriteert, maar het zal in feite de kracht van dat element wegnemen, of het tenminste minder krachtig laten lijken.

Upgrade de textuur

Je bank in een nieuwe textuur laten dumpen – zoals een tijgerprint of twee – zal het eigen materiaal van de bank afleiden en je stoel een zachter gevoel geven om te genieten. Het hoeft echter geen tijger vacht te zijn; je zou een echt getextureerde gebreide deken kunnen gebruiken of een kussen kunnen werpen voor hetzelfde effect,.

Zoveel kussens dat je niet eens kunt

Als je niet in de bohemien-look bent, wil je misschien dit idee vermijden. Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​bank te versieren die je niet leuk vindt, is om hem te verdoezelen met enkele van je favoriete kussens. Heldere kleuren en patronen zijn geweldig, maar als je jouw bank wilt verbergen zonder je kamer te overrompelen, overweeg dan eens een set uniforme of monochromatische hoofdkussens die netjes zijn gerangschikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *